Подове

Подът е може би най-замърсената част от жилището. Той се цапа с петна от различен вид, някои от които изискват специално третиране и отстраняване.

Независимо от какъв материал е, подът е подложен както на органични (храни, напитки, кал, вода или прах), така и на химически (козметични продукти, продукти от битовата химия) замърсявания.

МОЛОКС БЪЛГАРИЯ предлага продукти за основно чистене на подове и за ежедневна употреба. Подходящи за всякакви материали, те могат да се използват за почистване на мрамор, теракота, гранитогрес, мозайка, естествен камък, изкуствен камък, паркет и др. Това прави тези продукти идеалното решение за целия дом, офис, цех и т.н.

Запознайте се с информацията на етикетите преди ползване. Спазвайте указанията за разреждане на продуктите, за да постигнете максимален ефект от почистването на подовете.

 • Алкохолен препарат от Молокс - България

  ALKOHOL – GLANZREINIGER – На алкохолна основа – зелен цвят

  Почистващ препарат на алкохолна основа със зелен цвят. Подходящ за ежедневно третитане на подовите повърхности, като почистените площи се запазват без петна за продължителен период. Съдържа полиращи и подхранващи компоненти, което позволява полиране с ясно изразен гланциращ ефект. Особено подходящ на матов гранитогрес. След почистване позволява полиране до блясък с високоскоростни машини. Реагира много добре на водоустойчиви повърхности, съвместим с други препарати и дезинфектанти.
  Ph стойност (конц.): ~ 7.0
  Опаковка: 10 литра туба
  Дозировка: От 50 до 500млл на 10 литра вода
  СЪХРАНЕНИЕ
  Пазете контейнера на продукта затворен.
  Съхранявайте в оригиналната опаковка между -5 ° C и 35 ° C.

 • Препарат за подове Brilliant

  BRILLIANT – За поддържане на подове, без алкохол – зелен цвят

  Почистващ продукт за подове без никакъв алкохол, със зелен цвят. Не съдържа химически разтворители, изключително подходящ за всякакви настилки с минерален или изкуствен произход. Отстранява бързо пресни или засъхнали замърсявания, като съместимостта му с други препарати прави „Брилянт“ идеалното решение за чистене на дома, офиса или индустриална площ. Може да бъде добавян към почистващи машини. Силен концентрат. Разработен е специално за CoMol DIAMANT. След почистване се образува тънък защитен филм, който запазва повърхностите от бързо замърсяване.
  Ph стойност (конц.): ~ 7.0
  Опаковка: 10 литра туба
  Дозировка: От 30 до 200мл на 10 литра вода
  СЪХРАНЕНИЕ
  Пазете контейнера на продукта затворен.
  Съхранявайте в оригиналната опаковка между -5 ° C и 35 ° C.

 • Силен препарат за почистване на машини Amin Kraft

  AMIN KRAFT – За премахване на запечатки – алкален

  Препарат на алкална основа за основно почистване на сгради и машини, индустриално почистване, помещения от хранително-вкусовата промишленост и гастрономията. Не съдържа оцветители и ароматизатори и е подходящ за повърхности, които има опасност да корозират. Почиства ефикасно петна и солидни замърсявания от мазнини, сажди, кръв и масла; восъчни наслагвания и полимерни запечатки. Продуктът е съвместим с други препарати и дезинфектанти. Концентрат.
  Препоръчва се употреба върху алкалноустойчиви повърхности, да не се третират площи от линолеум, каучук, корк или нелакирано дърво.
  Ph стойност (конц.): ~ 12.5
  Опаковка: 10 литра туба
  Дозировка: От 100 до 300 млл на 10 литра вода
  СЪХРАНЕНИЕ
  Пазете контейнера на продукта затворен.
  Съхранявайте в оригиналната опаковка между -5 ° C и 35 ° C.