Повърхности

В тази категория се намират продукти с по-широко и универсално приложение. Те са предназначени както за почистване на подове, така и при третиране на гладки лакирани повърхности (кухненски плотове или маси, врати). Всички разфасовки са с приятни разнообразни аромати и са налични в опаковки от 1 до 25 литра. Това са продукти за ежедневна  масова употреба. MOLLOX постоянно разширява гамата им, разработвайки нови актуални аромати.

Тези професионални почистващи препарати са подходящи както за дома, така и за по-обемни пространства като офиси, коридори или големи  работни плотове/маси. Те придават дълготраен блясък, като същевременно дезинфекцират повърхностите.

Това са изделия, които се предлагат в концентриран вид.

МОЛОКС БЪЛГАРИЯ ви съветва да прочитате внимателно упътванията и етикетите на продуктите.

 • препарат за чистене на повърхности Berry Fresh

  BERRY fresh – Универсален, за подове и повърхности – боровинка

  BERRY fresh – Универсален почистващ препарат за всякакъв вид подове и повърхности с аромат на боровинка. Син на цвят. Съдържа алкохол, подхранващи и гланциращи субстанции. След използване третираната повърхност запазва наситен и дълготраен плодов мирис. Изсъхва бързо и не оставя следи. Предлага се в пластмасови туби в разфасовки от 10 литра концентрат.
  рН (конц.): ~ 7.0
  Начин на употреба: 50 -200 ml от препарата се добавят към десет литра вода. Подходящ за използване на мопове, стирки, гъби и парцали.
  Преди употреба прочетете етикета! При поглъщане или попадане в очите потърсете веднага лекарска помощ!

 • LEMON fresh препарат за повърхности

  LEMON fresh – За подови настилки – лимон

  LEMON fresh – Почистващ препарат, предназначен за подови настилки и повърхности, с аромат на лимон. Златист на цвят. След употребата му повърхностите запазват дълготраен свеж мирис на цитрус. Съдържа алкохол и добавки на базата на гланц и глицерин. Перфектно съвместим с различните материи. Изсъхва бързо и не оставя никакви следи. Предлага се в пластмасови туби в разфасовки от 10 литра концентрат.
  рН (конц.): ~ 7.0
  Начин на употреба: 50 -200 ml от препарата се добавят към десет литра вода. Подходящ за изполване на мопове, стирки, гъби и парцали.
  Преди употреба прочетете етикета! При поглъщане или попадане в очите потърсете веднага лекарска помощ!

 • MC-KLARGLANZ - препарат за почистване

  MC – KLARGLANZ – С концентрация на алкохол – за подове

  Почистващ препарат с концентрация на алкохол. Подходящ за подови настилки, плоскости и различни повърхности. Високото съдържание на алкохол премахва бързо и ефикасно наслоени замърсявания. По време на употреба гланцира плоскостите, а след почистване образува защитен филм, който съхранява повърността и позволява тя да бъде третирана с други механични средства. Съвместим с материи като стъкло и пластмаса. Притежава антибактериални средства.
  След почистване може да се забърше с микрофибърна или нормална кърпа.
  Дозировка: Разрежда се в зависимостот степента на замърсената повърхност
  Обичайна концентрация: 1: 400 (25 мл на 10 литра вода)
  Подходящ и за спрей
  Максимална концентрация:
  01:50 (200 мл на 10 литра вода)
  Предлага се в 10 литрови туби под формата на концентрат.
  рН (конц.): ~ 7.0
  СЪХРАНЕНИЕ
  Пазете контейнера на продукта затворен.
  Съхранявайте в оригиналната опаковка между -5 ° C и 35 ° C.

 • препарат за силно замърсени повърхности Молокс

  ORANGE fresh – Почистване на повърхности и подове – портокал


  Препарат с аромат на Портокал за почистване на повърности и всякакви подове. С ярко изразен оржанжев цвят. Почистените площи остават задълго с приятния и тонизиращ мирис на цитрусови плодове. Съхне бързо и не оставя следи, съвместим е с всички масово използвани повърхности. В състава му влизат глицерин и гланц, произведен е на алкохолна основа. Предлага се в 10 литрови туби под формата на концентрат.

  рН (конц.): ~ 7.0

  Начин на употреба: 50 -200 ml от препарата се добавят към десет литра вода. Подходящ за изполване на мопове, стирки, гъби и парцали.

  Преди употреба прочетете етикета! При поглъщане или попадане в очите потърсете веднага лекарска помощ!