Санитарни помещения

Санитарните помещения се ползват непрекъснато и интензивно, а това от своя страна изисква постоянно поддържане на чистота. Затова е от огромна важност да разполагате с професионални почистващи препарати.

Всички продукти от тази категория са подходящи както за домашно ползване, така и за професионално ползване. Те са създадени за почистване на наслагвания от варовик и котлен камък, като успешно отстраняват петна от ръжда и мухъл. Според предназначението си се делят на две групи: за основно и за ежедневно почистване на санитарните помещения.

Основно почистващите препарати са с висока концентация, тъй като се използват при упорити замърсявания. Втората категория са „по-леки“, т.е. концентрацията им е по-малка. Тъй като са предназначени за постоянно ползване, те са ароматизрани и хубавият мирис се запазва дълго.

Мollox разработи и универсален препарат, който съдържа най-доброто от двете категории. Можете да третирате с Flash саниратни помещения както за основно, така и в ежедневното почистване (в по-разреден вид). Той е безвреден и изключително ефикасен, пази повърхностите, като отстранява всяка мръсотия.

 • препарат за миене на санитарни помещения

  FLASH – За миене в санитарни помещения – безцветен

  Препарат за основно почистване на санитарните помещения без цвят и с приятен дълготраен мирис. Премахва успешно петна и наслагвания с органичен (ръжда, варовик, сапун) и биологичен (телесни мазнини, урина) произход. Безопасен към хромникела и санитарията в банята и тоалетната.
  Предлага се в концентриран вид за основни почиствания, като по-разреден е подходящ за ежедневна употреба. Хигиенириза и предпазва от повторни появи на варовикови наслагвания и ръжда. Продуктът е съвместим с другите дезинфекциращи препарати на пазара. След употреба изсъхва бързо и не оставя следи, по време на третиране са възможни разпенвания.

  Ph стойност (конц.): <1.0

  Предлагана разфасовка: туба 10 литра
  Дозировка:
  25 – 100 мл в 8 литра студена вода.
  За силно замърсяване до 1000 мл могат да се използват в 8 л студена вода. Изплакнете обилно с чиста вода след третиране
  Обработка на повърхности: Нанесете Флаш върху чиста кърпа или неабразивна гъба.
  СЪХРАНЕНИЕ
  Пазете контейнера на продукта затворен.
  Съхранявайте в оригиналната опаковка между -5 ° C и 35 ° C.

 • Поддържане на санитарни помещения - Lemonia препарат за ежедневно почистване

  LEMONIA – За санитарни помещения, бързодействащ – цитрус

  Препарат за почистване на санитарни помещения. Бързодействащ. Отстранява варовикови наслагвания, петна от ръжда, телесни течности – урина, пот, кръв, масла, греси и други. Жълт на цвят с миризма на лимон. Възможност за разпенване. Продължителното му ползване предпазва повърностите от образуване на варовик и котлен камък. Изсъхва бързо и не оставя петна. Съвместим е с всички керамични и порцеланови елементи в санитарното помещение.
  Чисти перфектно водоустойчиви материали като писоари, тоалетни чинии, мивки и подови плочки. Не се препоръчва за мрамор, варовик или гранит, поради реакцията им на киселинен агент.
  рН (конц.): ~ 2.0
  Опаковка: 10 литрова туба
  СЪХРАНЕНИЕ
  Пазете контейнера на продукта затворен.
  Съхранявайте в оригиналната опаковка между -5 ° C и 35 ° C.

 • санитарен препарат Ултра

  ULTRA – За санитарни и мокри помещения – червен

  Високоефективен почистващ препарат за санитарните и мокри помещения. Цвят – лилав. Гелообразен с много добра проникваемост във фуги, ъгли. Почиства ефикасно и дълготрайно варовикови и ръждиви образувания, отстранява котлен камък и петна с биологичен произход. Препоръчва се за чистене на мивки, душкабини и вани, бидета, писоари и тоалетни чинии – цялата санитария в банята и тоалетната. Многократното му ползване превантивно предпазва образуването на наслагвания като варовик, ръжда и мухъл.
  Изсъхва бързо и не оставя следи. Третираната повърхност може да бъде забърсана с кърпа. Не се препоръчва за мрамор или варовик.
  Дозировка:
  20-100 мл за 8 литра студена вода.
  За силно замърсяване до 400 мл могат да бъдат използвани в 8 литра студена вода.
  След като използвате Ултра, старателно изплакнете с чиста вода. При пръскане с пуверизатор, не забравяйте да чистите под ръба на санитарията. После измийте обилно със студена вода.
  рН (конц.): ~ 2.0
  Опаковка: 10 литрова туба
  СЪХРАНЕНИЕ
  Пазете контейнера на продукта затворен.
  Съхранявайте в оригиналната опаковка между -5 ° C и 35 ° C.