Универсални препарати

Универсалните почистващи препарати с марка Мollox наистина оправдават своето име – те са приложими при всякакви повърхности, подове и плоскости от различни материали.

В зависимост от своята концентация могат да се ползват при основно чистене, както и да се употребяват ежедневно. Ефективността им е гарантирана и не е нужно да ползвате по-висока концентрация при остраняване на засъхнали или упорити петна. Всеки продукт на Мollox е с етикет, подробно разясняващ различните степени на разреждане. Спазването на указанията ще превърне почистването в бърз и ефективен процес с дълготраен резултат. Препаратите са слабопенливи, което ги прави съвместими при употреба в подопочистваща техника, в пулверизатори и други.

Универсалните почистващи препарати се използват успешно за премахването на мазнини от органичен и изкуствен произход, различни масла, прах, мастила и бои. Напълно са безвредни и могат да се слагат върху гъби или мопове.

 • универсален препарат Loxol Blau

  LOXOL BLAU – Универсален, слабо пенлив за подове и повърхности

  Универсален почистващ препарат за „перящи“ прахосмукачки и машини, изключително подходящ за третиране всякакви повърхности, издържащи на алкално третиране: пластмаса, стъкло, дограма, метални и хром-никел елементи, осветителни тела, килими, дамаски, работилници и машини. Почти не прави пенообразуване, което позволява външно и интериорно ползване. Може да се приложи в почистване на автомобили, а и в санитарни помещения. Син цвят и свеж мирис, който се запазва дълго. Съвместим с други почистващи препарати и дезинфектанти. Формулата му е напълно безвредна за машините, в които се поставя.
  Ph стойност (конц.): ~ 10
  Опаковка: 10 литра туба
  Дозировка: От 2% до 30% в 10 литра вода
  СЪХРАНЕНИЕ
  Пазете контейнера на продукта затворен.
  Съхранявайте в оригиналната опаковка между -5 ° C и 35 ° C.

 • универсален продукт за почистване Sopanol

  SOPANOL – Универсален пенещ се препарат за подове, повърхности

  SOPANOL – Универсален пенещ се продукт
  със силно действие. Съдържа
  съставки предпазващи материалите от
  корозия! Употреба върху подове и
  повърхности с изключително широк
  спектър на действие. Използвайки този
  продукт не можете да объркате нищо!

 • Comol SIEGEL - Mollox

  Comol SIEGEL – Универсална полимерна запечатка за твърд под

  Това е отличен препарат за твърди подови настилки на изключително изгодна цена! Независимо от „натовареността“ на пода и интензивното движение по него, покритията се запазват дълго време чисти. Млечнобял на цвят, без изразена миризма. Третирането с него дава оптимална защита на подове от гума, PVC, линолеум, естествен и изкуствен камък, вкл. мозайка и гранит.
  Ph стойност (конц.): ~ 8
  Опаковка: 10 литра туба
  Дозировка: Внимание! Препаратът е готов за употреба и не е нужно да бъде разреждан допълнително.
  СЪХРАНЕНИЕ
  Пазете контейнера на продукта затворен.
  Съхранявайте в оригиналната опаковка между -5 ° C и 35 ° C.