PRIVATE LABEL

Молокс България предлага на своите клиенти ИЗРАБОТКА НА ПЕРСОНАЛНИ ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ. При нас можете да поръчате свои индивидуални средства за почистване. Екипът ни може да реализира разнообразни препарати в сферата на домашното и промишленото почистване, на автокозметиката и хранително-вкусовата промишленост.

За улеснение на клиентите, които желаят да направят своята поръчка, сме поставили тази форма. Попълнете данните и ниe ще получим заявката ви. След това ще се свържем с вас за уточняване на подробностите. Свържете се с МОЛОКС България при възникнали въпроси.

Тези уникални продукти се разработват и произвеждат в лабораториите на MOLLOX CHEMIE GmbH – Германия, те са със същото високо качество като всеки един от препаратите с марка MOLLOX. Можете да бъдете напълно уверени в тяхната ефективност. С КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ ВСЪЩНОСТ:

Консултации относно вида, съдържанието и обема на поръчката. Нашите специалисти ще ви дадат насоки как да изберете най-подходящия препарат за вашия бизнес. Ние ще предложим правилните компоненти за създаването на продукт, който ще бъде ефикасен и безвреден и ще отговаря перфектно на нуждите ви.

Консултации за избиране на правилните опаковки. В зависимост от предназначението на продуктите, те трябва да бъдат съхранявани в различни
опаковки. Разчитайте на съдействието ни в подбора на правилните размери,
дозатори, аксесоари.

Дизайн и етикет на опаковката. Освен качествата, които притежава, един
продукт трябва да впечатлява и с външния си вид. В екипа на МОЛОКС България има професионални графични дизайнери, които ще създадат една уникална визия на вашия препарат. Ако сте в хотелиерския или ресторантьорския бизнес, няма как да не оцените подобно предложение. На гърба на всеки продукт се поставя етикет със състава, упътване за безопасно ползване.

Доставка на вашата поръчка. След изработването на вашия индивидуален продукт, МОЛОКС България ще го достави на посочен адрес в България.

PRIVATE LABEL
5 (100%) 3 votes