Професионални почистващи препарати

MOLLOX – Group

Професионални почистващи препарати mollox


Началото

През 2003 година в Германия се създава MOLLOX – CHEMIE GmbH. Компанията се специализира в производството на професионални почистващи препарати под същата марка. Още в самото начало се залага на високи стандарти на производство и продуктите с марка MOLLOX  бързо се утвърждават като еталон в сферата на професионалното почистване, дезинфекцията и професионалната хигиена.  Компанията развива и собствено производство, като по този начин има възможност да предложи и продукти, базирани на конкретни потребителски изисквания. Тези индивидуални поръчки са особено търсени от клиенти, които желаят да разполагат с уникален дизайн и съдържание на своите артикули.


Първият ТОП Продукт

Малко след своето създаване, MOLLOX разработва и произвежда своя първи ТОП Продукт. Препаратът „Sopanol“ веднага получава позитивни потребителски отзиви и този отличен продукт се налага повече от успешно на немския пазар.  Интересът към останалата продуктова линия на MOLLOX става все по-голям и всяко следващо предложение утвърждава марката сред водещите в бранша.

Първият почистващ препарат - sopanol

Междувременно разнообразието от перилни и почистващи препарати става все по-голямо и към настоящия момент компанията разполага с широка структурна мрежа, предлагайки над 700 продукта.


Структура на MOLLOX  GROUP

Сферите на дейност на  MOLLOX  GROUP са следните:

mollox автокозметика  mollox препарати за съоръжение  mollox препарати за индустрията  Професионални почистващи препарати

Препарати за покрития  препарати за износ  препарати за съдомиялни машини  препарати за пране


MOLLOX – GROUP

Секторите, които покрива компанията са:

  • Автокозметика
  • обекти от хранително-вкусовата и лека промишленост
  • търговски обекти
  • заведения
  • обществени и жилищни сгради
  • перилни препарати
  • битова и професионална химия
  • консумативи…

MOLLOX  GROUP разполага с две дружества – в Австрия (МОLLOX AUSTRIA) и Швейцария (MOLLOX SCHWEIZ).

МОЛОКС БЪЛГАРИЯ със седалище Варна е дъщерно дружество, което развива дейността си на Източноевропейския пазар, налагайки висококачествените почистващи и дезинфекциращи препарати на компанията.

Свържете се нас и си осигурете чистота без компромиси!

 

MOLLOX - GROUP професионални почистващи препарати

Професионални почистващи препарати
5 (100%) 2 votes