7 полезни съвета за начинаещи при пролетното почистване

Пролетно почистване

За онези от Вас, които с неохота биха се разделили със своите вещи, или за онези, които никога не са участвали в почистването на дома, е време да вземете дейно участие в ритуала по пролетното почистване. Тук не става въпрос за прибирането на ненужните дрехи в чували и складирането им в килера, както и захвърлянето на зимните обувки под леглото.
Прочетете повече…

Как да почистите дома с помощта на своя домашен любимец?

Почистване на дом с помощта на домашен любимец

В България броят на домашните любимци превишава стотици хиляди като тук не се включват единствено кучетата и котките, но също така и птици, хамстери, декоративни зайчета и други животни, които внасят настроение и радост в дома. Ако все пак отглеждате едно единствено животинче, почистването след него би било значително по-лесно. Поддържането на един чист дом при повече домашни животни би се оказало доста по-трудна задача.
Прочетете повече…

PRIVATE LABEL / СОБСТВЕНА МАРКА

Нашия продукт, Вашата марка

НАШИЯ ПРОДУКТ, ВАШАТА МАРКА

Желаете ли да изпъкнете в надпреварата с конкуренцията със собствена марка на пазара на професионалните почистващи препарати и дезинфектанти? Желаете ли да внедрите вече съществуващ продукт или искате той да се промени по Ваше виждане? Свържете се с нас, защото заедно със стандартната си гама разполагаме и с огромен брой рецепти за препарати приложими във всички области. Освен това разработваме по Ваше задание определени продукти или цял асортимент. В допълнение можете да разчитате на нашия опит да Ви подкрепим със съвети за логистика, предлагане и развитие на определена стратегия.

ОТ РЕЦЕПТАТА ДО ЕТИКЕТА

В нашата лаборатория могат да бъдат разработени рецепти изцяло и специално по Ваши насоки. Не забравяйте, че можете да ползвате и вече утвърдили се на пазара продукти. Работим съвместно с печатници и екипи, които ще изготвят за Вас етикет. Ако имате вече готов дизайн, ние ще го ползваме за Вашия продукт.

Въпроси? С удоволствие ще ги обсъдим. Просто ни потърсете!

Разширяване на дейността на МОЛОКС

Професионални перилни препарати mollox

С цел разширяване на дейността си, МОЛОКС – БЪЛГАРИЯ желае стартиране на съвместна дейност с дистрибутори от цяла България.

Супер Концентрати без аналог на пазара!

Супер концентрат от Молокс почистващи препарати

MOLLOX – CHEMIE първа успя да разработи супер концентрат на перилни препарати, за да подпомогне Вашия бизнес. По наша рецепта Вие можете да произведете висококачествени перилни препарати и общопочистващи продукти.

За повече информация прегледайте информационната ни брошура.

Защо е необходима хигиената в сектора ``Хранително - вкусова промишленост``?

Основната задача на професионалната хигиена е да опазва общественото здраве по професионален начин.
В случая разглеждаме необходимостта от професионални почистващи препарати в индустриалния сектор и по-специфично в хранително-вкусовата промишленост.

При производството на хранителни продукти и напитки всички производствени помещения и съоръжения се замърсяват.
Затова е важно замърсените места да бъдат третирани редовно с професионални почистващи препарати. Тази необходимост се определя от следните фактори:

Първо: Местното законодателство, което вече е хармонизирано с европейското! То определя, че всички съоръжения и помещения след работа трябва да бъдат почиствани и дезинфекцирани с професионални почистващи препарати.

Второ: Недостатъчното почистване може да доведе до следното:

Развитие на колонии от бактерии и вредни организми, които могат да доведат до хранителни натравяния! Поява на вредители, например хлебарки, ларви на мухи. Заразяване на продукцията от остатъците, които не са били отстранени. Всичко това води до голяма опасност за общественото здраве.

Информационна брошура за сектор ХоРеКа

МОЛОКС има удоволствието да Ви представи кратка информационна брошура с професионални почистващи препарати на най – добри цени, които ще влязат в употреба във Вашия хотел, ресторант или кетъринг.

За повече информация прегледайте информационната ни брошура.

Разширяване на дейността на МОЛОКС
5 (100%) 5 votes