През 2003 година в Германия се създава компанията за професионлано почистване MOLLOX – CHEMIE GmbH.

Компанията се специализира в професионлано почистване чрез производството на професионални почистващи препарати под същата марка.

Още в самото начало се залага на високи стандарти на производство и продуктите с марка MOLLOX бързо се утвърждават като еталон в сферата на професионално почистване, дезинфекцията и професионалната хигиена. Компанията развива и собствено производство, като по този начин има възможност да предложи и продукти, базирани на конкретни потребителски изисквания. Тези индивидуални поръчки са особено търсени от клиенти, които желаят да разполагат с уникален дизайн и съдържание на своите артикули.

Първият ТОП Продукт

Малко след своето създаване, MOLLOX разработва и произвежда своя първи ТОП Продукт. Препаратът „Sopanol“ веднага получава позитивни потребителски отзиви и този отличен продукт се налага повече от успешно на немския пазар за професионално почистване. Интересът към останалата продуктова линия на MOLLOX става все по-голям и всяко следващо предложение утвърждава марката сред водещите в бранша.

Междувременно разнообразието от перилни и почистващи препарати за професионално почистване става все по-голямо и към настоящия момент компанията разполага с широка структурна мрежа, предлагайки над 700 продукта.

Структура на MOLLOX  GROUP

Сферите на дейност на  MOLLOX  GROUP са следните:

Молокс

професионално почистване

професионално почистване

професионално почистване

професионално почистване

MOLLOX – GROUP

Секторите, които покрива компанията са:

  • Автокозметика
  • обекти от и лека промишленост
  • търговски обекти
  • заведения
  • обществени и жилищни сгради
  • перилни препарати
  • битова и професионална химия
  • консумативи…

MOLLOX  GROUP разполага с две дружества – в Австрия (МОLLOX AUSTRIA) и Швейцария (MOLLOX SCHWEIZ).

МОЛОКС БЪЛГАРИЯ със седалище Варна е дъщерно дружество, което развива дейността си на Източноевропейския пазар, налагайки висококачествените почистващи и дезинфекциращи препарати на компанията.

Свържете се нас и си осигурете чистота без компромиси!