ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Disinfection Channel

Нуждаете ли се от бърз и лесен начин да почистите и дезинфекцирате своите тежкотоварни превозни средства?

Всички знаем колко е важна хигиената, когато става въпрос за транспортиране на бързо развалящи се стоки като хранителни продукти, животни и хора. Затова е от съществено значение превозното средство не само да се движи по график, но и да е чисто и добре поддържано.

Затова днес ще Ви представим нашата дезинфекционна станция.

Дезинфекционната станция се състои от дезинфекционна рамка, през която превозното средство преминава. Спрей системата е разположена по цялата дъга. Като е съобразено пръскачките да са разположени достатъчно високо, за да поемат всякакъв вид товарни превозни средства. Освен това дезинфекционната станция разполага с множество пръскачки, които се справят с дезинфекцията на транспортното средство. С преминаването си през нея, товарните средства се почистват автоматично от всички страни, включително над и под него. Препаратът, който се използва в дезинфекционната станция е предварително дозиран – смес от дезинфектант и вода.

Дезинфекционната рамка Unidoz е предназначена за бърза дезинфекция на селскостопанска техника, камиони за превоз на птици, пътнически автомобили. С нейна помощ се елиминира риска от предаване на вирусни заболявания във фермите. Защото дезинфекционната завеса предоставя най-добрата биозащита на пазара.

За сравнение дезинфекционната постелка има възможност да почисти и дезинфекцира автомобила само отдолу. Докато с дезинфекционната станция, той се почиства на 360° от всички страни – тавана, предницата, задницата, шасито.

Рамката може да бъде снабдена с маркуч 20 mb за пръскане на недостъпните места. Също така има и система, която позволява използването на дезинфекционната рамка Unidoz при ниски температури.

Дезинфекционната станция е изработена е от праховобоядисан алуминий, който я прави лека и лесна за монтаж. Светлоотразителните елементи осигуряват адекватна видимост за преминаващите през нощта водачи.

Рамката Bioasecuration е проектирана за траен монтаж на входа/дезинфекционния канал или за временен монтаж. Захранва се с помпа от 230 V, която всмуква предварително дозирания дезинфектант.

Дезинфекционната станция е оборудвана за извършване на дезинфекционни процедури на превозни средства, които влизат в свинеферми, птицеферми, фуражни заводи, промишлени предприятия. Препоръчва се за защита срещу африканска чума по свинете (ASF), високопатогенен птичи грип (H5N1) и много други заболявания.

С нашите дезинфекционни станции пълната дезинфекция на превозното средство отнема само секунди.

Нашите дезинфекционни станции са със следните параметри:

 • Време за дезинфекция на камион 15­25сек
 • Разход на вода: от 25 л/мин до 70л/мин
  За дезинфекция на камион ­ до 15л
  химичен разтвор
 • Оборудвана с 230V помпа намираща се
  в куфар с колелца
 • Съоръжение за съхранение на
  резервоара с химичния разтвор и
  помпата (опция)
 • Бутон за ръчно управление старт/стоп
 • Фото клетка, дистанционно управление
  (опция)
 • 20м маркуч с пистолет за опръскване на
  труднодостижими места
 • Загряваща система за ползване на
  Станцията през зимата (опция)
 • Maтериал: прахово боядисан алуминий,
  желязо, неръждавейка.
 • Aвтоматично разреждане на химикала
 • Температура на водата ­ макс 60 °C
 • 38­43 впръсквателя, които са 3 вида
 • Размери: В: 470cм, Ш: 400cм, (може да
  се произведе по размери на клиента)