ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Дезинфектанти за по-добра хигиена

 
Почистващи препарати или дезинфектанти? Много от клиентите ни са собственици на големи хотелски вериги, ресторанти и обществени заведения. В тези сфери един малък пропуск би могъл да доведе до много проблеми със здравните власти. Затова и въпросът с хигиената е от изключителна важност за техния бизнес.
 
В тази статия ще Ви дадем малко повече информация за дезинфектантите. Ще Ви обясним какви са особеностите на тези почистващи препарати и защо трябва да ги включите в процеса на почистването.
 
Какво представлява дезинфекцията?
 
Най-общо казано дезинфекцията е драстично намаляване на микроорганизмите, които се намират на дадена повърхност. Докато почистването цели да отстрани всички петна и замърсявания, то целта на дезинфекцията е да се пребори с микробите. Затова тези два процеса са свързани с поддържането на добра хигиена в работните помещения.
 
Какви препарати да използваме за дезинфекция?
 
Много хора се заблуждават, че могат да дезинфекцират дадена повърхност използвайки обикновени почистващи препарати. Това е често срещана заблуда и голяма грешка, която би могла да навреди на техния бизнес. Ако искате да имате добри резултати и да сте сигурни в отстраняването на микробите, трябва да използвате професионални дезинфектанти. Те се използват за дезинфекция не само в здравни заведения и офиси, но и в много заведения и хотели.
 
Нашите дезинфектанти:

Ако имате въпроси относно действието на нашите професионални почистващи дезинфектанти можете да ги зададете на телефон: +359896936404