ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Дезинфекция за бизнеса

И днес пандемията Covid-19 е актуална тема и засяга не само хората, но и бизнесите. Ежедневно ситуацията в градовете се променя. Все повече и повече области влизат в червената зона. Това ни изправя пред ново предизвикателство – как да продължим да работим в такава обстановка.

Отговорът е прост – чрез осигуряване на безупречна хигиена и дезинфекция на работното място. Само така фирмите могат да осигурят на служителите и клиентите си БЕЗОПАСНА среда.

Няма значение дали сте собственик на малък бизнес или голяма компания. Особеност на работното място е, че през него ежедневно преминават много хора. На места като магазини, болници, училища и хотели, всяка повърхност постоянно се докосва от много посетители. Това може да стане предпоставка за разпространение на патогенни бактерии и микроорганизми.

Тук много хора си мислят, че ще решат всичките си проблеми с обикновен почистващ препарат. Но конвенционалните препарати единствено отстраняват в дълбочина замърсяванията. ТЕ не могат да унищожат бактериите и микроорганизмите.

Тук на помощ идват дезинфектантите.

Дезинфектантите на Молокс България са предназначени за професионална употреба в офиси, болнични заведения, клиники, учúлища, хотели, ресторанти и други. В тяхната формула специално е заложено да спрат развитието на патогените, да ги отстранят от повърхността и да предотвратят повторна поява.

С тях Вашите служители бързо и лесно могат да почистят всяка повърхност. А ние можем да Ви гарантираме, че нашите дезинфектанти не предизвикват дразнения и алергии.

Свържете се с нас на телефон: 0896 936 404 и ние ще Ви помогнем да изберете подходящия дезинфектант за Вашия бизнес.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

6 − 3 =

©2018 Mollox All Rights Reserved. Design and SEO by Internetreklama.bg