ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Кухня почистване

 
Почистването на кухнята е проблем, които вълнува все повече хора. Много домакини отделят все повече време и усилия, за да се отърват от замърсяванията и неприятните миризми. Но, когато става въпрос за ресторанти и хотели компромисите са немислими. Особено, когато има толкова изисквания и норми, които трябва да се спазят, за да премине кухнята изискванията на здравните власти.
 
Но какво трябва да направи един собственик на ресторант, за да е сигурен, че кухнята винаги ще бъде безупречна?
На първо място, трябва да обърнете повече внимание на оборудването и почистването му. Ако се концентирате върху правилното почистване, вместо върху честота му, ще намалите опасността драстично. Например най-добрия начин да се подсигурите е да заложите на качеството на препаратите, не на цената им.
 
В никакъв случай не купувайте обикновени почистващи препарати. Тук е много важно да се придържате към професионалните препарати, защото от това може да зависи бъдещето на Вашия бизнес. Профилираните почистващи препарати са създадени с мисълта да се борят не само с органичните замърсявания, но и с биологичните.
 
Разбира с, това не означава, че не могат да се появят и петна с химически произход. Затова Ви препоръчваме нашите обезмаслители. С тях можете да третирате както уреди като аспиратори, печки, фурни, така и различни повърхности. Подходящи са за честа употреба върху оборудването и за хигиенизиране на посудата.
 
Разгледайте нашия онлайн магазин и се убедете сами, че препаратите на Mollox са точно това, от което се нуждаете.