ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Как да изберете перилни препарати за хотелиерството?

Съдържание:


Хотелиерството е динамична индустрия, през която всекидневно преминават хиляди туристи. Това налага поддържането на високи стандарти за качество, чистота и хигиена, включително на текстила и спалното бельо. Перилните препарати са от съществено значение, когато хотелите не използват външни перални, а сами се справят с мръсното бельо.

Изборът на правилните професионални продукти гарантира не само висок комфорт за гостите, но и съхранява тъканите, дори след многократни изпирания. От друга страна, неправилният избор може да се отрази върху цялостното изживяване на посетителите и те да си тръгнат с негативни впечатления.

Чудите се как да поддържате високи стандарти? В тази статия ние, от Молокс България, ще Ви помогнем да направите правилния избор и ще Ви споделим мнението на професионалистите от този бранш.

Как да изберете перилни препарати за хотелиерството?

С какво да се съобразите при избора на перилни препарати?

Има много фактори, които определят ефикасността при изпиране на тъканите. Обърнете внимание на:

 • Ефективност – отстраняването на замърсяванията и петната по тъканите е от съществено значение за Вашия бизнес. Техните формули трябва да осигуряват качествено почистване и дезинфекция, без да оставят следи или увреждат текстила.
 • Съвместимост с нуждите на хотелите – когато става въпрос за бизнес, от значение е да изберете професионални прахове. Те са специално създадени, за да отговорят на всички изисквания, наложени от здравните власти. От друга страна, продуктите за бита могат не само да увредят тъканите, но и да не се справят с изпирането ми.
 • Безопасност – трябва да имат необходимите сертификати, подробни и ясни инструкции за използване на етикета. Освен това, е важно да не представляват опасност за здравето или да причиняват алергични реакции.
 • Икономичност – трябва да осигуряват добър резултат с минимално количество продукт. Това ще помогне за оптимизиране на разходите за почистване.

Какво Ви препоръчваме при избора на перилни препарати за Вашия хотел?

Собствениците на бизнеси обикновено се фокусират изцяло върху цената, а не върху ефективността и качеството на препаратите. Но ние – от Молокс България, Ви препоръчваме да се съобразите с:

 • Тип на текстила – спално бельо, одеала и хавлии – всички са изработени от различни тъкани като памук, полиестер, лен и други. Всяка от тях изисква различна програма и продукт за изпиране.
 • Почистване на петна – отстраняване на замърсяванията е от първостепенно значение. Безупречно изпиране, дезинфекция, премахване на замърсяванията, запазване на цветовете – това са важни критерии при избора на прах за пране.
 • Удобство за употреба – избирайте продукти, лесни за дозиране и приложение, за да оптимизирате работата на персонала.

Как да изберете перилни препарати за хотелиерството?

Как да дозирате правилно перилните препарати?

Правилното дозиране е важно за постигане на оптимални резултати при пране. За да определите правилното количество препарат се съобразете с:

 • Количество пране – по-големият обем изисква повече препарат, докато по-малкият изисква по-малко.
 • Степен на замърсяване – при силно замърсени тъкани може да бъде необходимо увеличаване на дозата.
 • Твърдост на водата – всеки град има различна твърдост на водата, като при висока твърдост може да е необходимо по-голямо количество.
 • Препоръки на производителя – обикновено се предоставят ясни указания за правилното дозиране в зависимост от типа на прането и на текстила.

А Вие вече избрахте ли си препарати за Вашия бизнес?

Гарантирайте безупречна хигиена и чистота на Вашето спално бельо и текстил с Молокс България. Нашите професионални перилни препарати ще Ви помогнат да поддържате високи стандарти във Вашия хотел.

За допълнителна информация или консултация направете запитване през нашия уебсайт или се свържете с нас на телефон: +359 896 936 404.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.