ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Подходящ перилен препарат

Стане ли въпрос за пране, много хора се фокусират единствено върху пералнята и нейните функционалности и възможности да се справи с различните тъкани. Но перилните препарати, оказват голямо въздействие върху крайния резултат. Важно е да изберете продукт, които ще направи Вашите дрехи безупрчено чисти, меки и с приятен аромат. 

Ако търсите професионални резултати за Вашия бизнес, ние от Молокс България ще Ви помогнем да откриете правилния продукт. В тази статия ще Ви дадем ценни съвети как да изберете подходящ продукт, според Вашите нужди. 

Какви видове перилни препарати има?

Първите препарати за пране са произведени преди повече от век. Тогава, хората са търсели ефективен начин за изпиране на прането си без да увреждат тъканите. Днес, технологиите са толкова усъвършенствани, че на пазара можете да откриете голямо разнообразие от продукти за бяло и цветно пране, чувствителни тъкани, омекотители и други. 

Несъмнено прахообразните препарати са най-разпространени. Техните формули се борят с по-упоритите замърсявания и идеалното решение за почистване в дълбочина. Единственият им недостатък е, че трябва да бъдат прецизно дозирани. Ако сложите по-голямо количество пране от капацитета на пералнята, по тъмните материи могат да останат остатъци от праха.

Перилните препарати,

Течните перилни препарати притежават същите качества като прахообразните. Но за разлика от тях, са по-лесни за дозиране и липсва избелващ агент. Това ги прави подходящи за изпиране на тъмни, цветни и деликатни тъкани.

Капсулите за пране не са подходящи за професионална употреба. Те са предназначени за домакинствата, където има малък обем от пране. Поставят се директно в барабана на пералнята и една капсула е достатъчна за едно пране. 

На какво друго да обърнете внимание? 

Когато става въпрос за професионална употреба, е важно внимателно да прочетете инструкциите на етикета на продукта. На него подробно е описан състава, както и приложението. Това ще Ви помогне да съобразите вида на материите и дали е подходящ за спално бельо, завивки, одеяла и възглавници. 

Не забравяйте, че цената не винаги определя качеството! Важно е да се доверите на професионален продукт, които ще предложи най-добрите резултати и безупречна хигиена. 

Надяваме се информацията в нашата статия да Ви е била полезна. Доверете се на перилните препарати на Молокс България и заложете на чистотата и хигиената. Разгледайте нашите продукти в сайта ни или се свържете с нас на телефон: +359 896 936 404.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.