ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Desinfektionsmittel Spruehen Slider

С настъпването на зимата и усложняване на епидемиологичната обстановка все повече хора обръщат внимание на почистването на дома си. Но тук не става въпрос за стандартното избърсване на праха с подходяща материя или минаване с прахосмукачка. Целта е да се отстранят не само замърсяванията, но и да се дезинфекцират повърхностите.

Искате да сте спокойни в собствения си дом, но не знаете откъде да започнете? Тази статия е за Вас! Останете с нас, защото ние ще Ви дадем няколко съвета как да създадете една по-чиста и здравословна среда.

Много хора не спазват някаква последователност, когато почистват дома си. Да, това може да не е от голямо значение, когато става въпрос само за отстраняване на замърсяванията. Но когато говорим за дезинфекция е важно първо да започнете с повърхностите, които  докосваме най-често.

Това са дръжките на вратите, ключовете за осветление и кранчетата за вода на мивките. А след това можете да продължите с всички повърхности, които се намират в коридора. Тук идеята е да унищожите бактериите и микробите преди да са влезли в дома Ви.

След това можете да продължите с други често докосвани повърхности като дръжките на прозорците, масите, столовете, парапетите и други.

За целта можете да използваете един от нашите дезинфектанти.

LM е широкоспектърен дезинфектант, който няма аромат. Той не само дезинфекцира, но и почиства в дълбочина. Подходящ е да се използва за повърхности, оборудване и подове.

ZID е дезинфектант на алкохолна основа. Не се нуждае от последващо изплакване. С него можете да дезинфекцирате НЕ само повърхности и инструменти, но и ръцете си.

Нашите дезинфектанти имат разрешение за ползване от Министерството на Здравеопазването. Те са подходящи както за професионална употреба, така и за домашни условия.

Не сте сигурни кой дезинфектант да изберете? Свържете се с нас на телефон: 0896 936 404  и нашите сътрудници ще Ви дадат професионален съвет, съобразен с Вашите нужди.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.