ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Deep Clean Bathroom Tiles

Да имате чист дом и домашен любимец може да Ви се струва мисия невъзможна! И може би донякъде наистина е така! Да отглеждаш животно, носи не само много настроение и радост в дома, но и прави поддръжането му истинско предизвикателство. 

Ние, от Молокс, не сме тук да Ви споделяме каква е бройката на домашните животни в България. Сигурни сме, че превишава стотици хиляди и включва не само кучета и котки, а и птици, хамстери, декоративни зайчета и много други. 

Днес нашата мисия е да Ви помогнем да създадете по-чиста и здравословна среда за Вашето семейство и любимци. В тази статия ще Ви споделим триковете на специалистите и нашия екип, които ще улеснят почистването и хигиенизирането на повърхностите.

Как да предотвратите разпространяване на замърсяванията?

Поставете вътрешни и външни изтривалки пред всяка врата. Може да Ви се струва прекалено много работа и извън всяка норма за естетика, но повярвайте ни – това ще помогне!

Поставете малко килимче, което да играе ролята на изтривалка пред всяка врата. Така ще уловите всяка мръсотия и вода, които Вашия любимец си е поставил за цел да разпространи из целия Ви дом. Ще е много по-лесно, ако трябва да чистите кални лапи от една стая, а не от всички. 

5 Tips To Keep Muddy Paw Prints Outside

Препоръчваме да поставите и една под дивана, масата в трапезарията и всяко друго място, на което домашният Ви любимец прекарва повече време. Тези постелки не позволяват нищо да попие в тях и лесно се почистват с влажен парцал. 

Друг чудесен вариант са мокетните плочки. Дори кучето Ви да направи беля, от която да се образува петно, можете лесно да смените квадрата, а не целия килим.  

Покрийте повърхностите на долните шкафове с безцветен матов лак. 

Най-доброто нещо, което можете да направите, е да лакирате повърхностите на всички шкафове, до които любимецът Ви може да достигне. Лакът създава горен защитен слой, които лесно може да бъде почистен с мокра кърпичка или парцал.  Така, дори да има останали петна от нос, кални лапи или други замърсявания, с няколко движения ще ги премахнете.  

Добър вариант са и миещите се бои и тапети, които позволяват да се премахнат различни замърсявания и не се налага да пребоядисвате или да ги сменяте. 

Изберете подходящи почистващи препарати.

Голяма част от почистващите препарати на пазара са предназначени за домакинства, в които няма домашни любимци. Техните формули са създадени, за да се справят с обичайните петна и замърсявания. Когато в дома Ви има животни, мръсотията може да е много по-упорита и наслоена в повърхностите. 

Почистващите препарати на Молокс България са насочени към професионалистите. Техните активни съставки са много по-силни и проникват в дълбочина, разграждат и отстраняват всички замърсявания. 

Разполагаме както с дезинфектанти, така и с препарати за различни повърхности. Поръчайте ги още сега през нашия сайт или като се свържете с нас на телефон: +359 896 936 404.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.