ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Mollox Glavna

Съдържание


Зимата е най-очарователния сезон. Снежните дни може да са невероятно красиви, но и предразполагат към развитие на много вируси и заболявания. Според последните проучвания, през първите месеци на 2023 година ще има завишен ръст не само на заболелите от стандартните грипни вируси – А и В, но и от Covid-19,

За съжаление, тези заболявания могат да засегнат не само служителите, а и клиентите Ви. Единственият начин да запазите нормален работен процес е, като предотвратите разпространение на бактериите и микробите.

Не знаете какви мерки да предприемете? В тази статия ние от Молокс България ще Ви дадем ТРИ важни съвета как да се справите с почистването и дезинфекцията по време на грипния сезон.

Направете план за почистване и дезинфекция на всички повърхности.

Всеизвестен факт е, че грипните бактерии могат да живеят до 8 часа върху някои повърхности. Правилното почистване и дезинфекция ще помогнат за минимализиране разпространението им. Независимо дали имате договор с външна фирма за почистване или за това се грижат Вашите служители, важно е да имате цялостен план за него. По този начин ще сте сигурни, че сте направили всичко възможно за създаване на здравословна среда.

 

Mollox Vutreshna

 

Вашият план трябва да включва:

  • Зони за почистване и дезинфекция – трябва да наблегнете на зоните с най-голям трафик и повърхностите, които са в най-голям контакт с клиентите и служителите Ви. Това са дръжките на вратите, бутоните на асансьора, ключовете за осветление, дръжките на крановете, техниката и работните места, плотовете на масите, кухненското оборудване и други. Те се променят в зависимост от вида на Вашия бизнес.
  • Честота на почистването – отново зависи от вида на бизнеса. Например, ако сте собственик на магазин за дрехи е необходимо да се почиства веднъж на 3-4 часа. Докато заведенията и ресторантите имат завишени правила за хигиена. При тях е необходимо всяка маса да се дезинфекцира след напускане на клиентите.
  • Материали и препарати, които ще бъдат използвани – препоръчваме Ви да заложите на професионалните дезинфектанти. Те са създадени с мисъл за нуждите на бизнеса и предлагат по-добра защита и дезинфекция.
  • Процедури и техника на почистване – всеки професионален препарат има специфични инструкции за употреба. Голяма грешка е, че повечето служители не четат инструкциите на препаратите и ги използват по свое усмотрение.

Използвайте дезинфектантите на Молокс България.

Нашите дезинфектанти са създадени с мисъл за нуждите на бизнеса и големият човекопоток, който преминава ежедневно през тях. Нашата цел е да Ви предложим най-добрите резултати в отстраняване на всички микроби и бактерии по повърхностите.

Затова препоръчваме нашите професионални дезинфектанти на болници, училища, хотели, ресторанти, заведения, цехове за производството на храна, барове и офиси.

Обърнете внимание, че нашите дезинфектанти са широкоспектърни и са подходящи за дезинфекция на оборудване и повърхности. Те притежават разрешително за употреба от Министерството на здравеопазването на Република България.

Как можете да поръчате нашите дезинфектанти?

Направете запитване през нашата контактна форма или се свържете с консултантите ни на телефон: 0896 936 404. Те с удоволствие ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще Ви дадат професионален съвет.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.