ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

хигиена в бизнеса, Молокс

Съдържание


Искате работното Ви място винаги да блести от чистота и да поддържате безупречна хигиена? А знаете ли, че можете да помогнете на служителите си да се справят по-бързо с почистване на повърхностите?

Да, точно така! Вече можете да оптимизирате работния процес и да се справите и с най-упоритите замърсявания бързо и лесно. Ние от Молокс България можем да Ви помогнем да почистите и да организирате целия процес.

Как да се справим с най-упоритите замърсявания?

Почистването не е първата стъпка! Нашите специалисти Ви съветват да започнете с подбора на правилните препарати. Важно е да знаете, че продуктите за домакинството НЕ са подходящи за професионална употреба. Те не са предназначени за места, където има голям човекопоток и има завишени изисквания за хигиена.

Затова Ви препоръчваме да НЕ залагате на стандартните почистващи препарати. Изберете професионални почистващи препарати, предназначени за бизнеси като хотели, ресторанти, заведения за хранене, офиси, промишлени предприятия и други.

С тяхна помощ ще се справите и с най-упоритите замърсявания с лекота, БЕЗ да впрягате всички сили за почистването им.

Следващият важен момент е да си създадете ред, по който ще чистите. Тук много зависи и от  това, какъв е Вашият бизнес. Ако става въпрос за професионална кухня, е много важно всяка повърхност да се почиства своевременно в процеса на готвенето.

Как да почистим офиса си най-оптимално?

Когато имате офис, в него важи правилото: „Не почиствайте хаотично!”. В края на работния ден почиствайте всички повърхности, като започнете от забърсване на праха по мебелите и стигнете до почистване на подовите повърхности.

Не бива да забравяте, че  при чистенето на всяко помещение е важно да започвате от горе на долу. Защо точно по този начин? Представете си, че сте измили пода и остава само да избършете праха, но когато го направите, той се разхвърчава навсякъде около Вас.

Именно заради това е важно да започнете от тавана и да продължите надолу. Избършете праха, преди да пуснете прахосмукачката!

С това ще завършим тази статия. Надяваме се да сме Ви били полезни и сме Ви помогнали бързо и лесно да се справите с почистването на Вашия бизнес.

  1. 04.01.2023

    Изключитлно съм доволна от препаратите за Молокс България. За нашия бизнес е изключително важна хигиената и от както се спряхме на професионалните препарати нямаме никакъв проблем. Спавят се и най-упоритите замърсявания и е винаги чисто и свежо.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.