ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Какво не знаете за течните перилни препарати?

Когато става въпрос за пране на дрехи, прахообразните и течните перилни препарати не са толкова различни. Според много домакини течните перилни препарати са по-добри за премахване на мазни петна, докато праховете са по-добри за другите видове замърсявания.

Но, когато говорим за почистване и дезинфекция в хотелиерския бизнес, нещата стоят по друг начин. Там не само говорим за работа на големи професионални перални машини, но и за изпирането на голямо количество пране.

Затова в тази статия ще Ви споделим кои са предимствата на течните перилни препарати и защо са по-подходящи за ползване от бизнеса.

Температурата на водата е голям фактор. Без значение дали сте избрали водата да е студена, топла или гореща, течният перилен препарат се смесва напълно с водата при прането. Защото той вече е течност.

За разлика от тях, някои стандартни прахове за домашна употреба не се разтварят толкова добре в студена вода. Това бързо може да се превърне в проблем за хотелите, ако някое от прането им има специални изисквания за пране в студена вода.

Така не само могат да останат остатъци от праха по тъканите, но и да се наложи повторното изпиране. А в една професионална среда, това би било ненужна загуба на пари и ресурси.

Освен това, прахът може да остане неразтворен и остатъци от него да се отложат в частите на пералнята. В дългосрочен план, това може да доведе до неизправности. С течните перилни препарати това няма как да се случи. Защото препаратът е напълно течен и няма как да се задържи по частите на пералнята.

Заложете на професионалните течни перилни препарати на Молокс България. Разгледайте в нашия онлайн магазин какво можем да Ви предложим или се свържете с нас на телефон: 0896 936 404.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

1 + 17 =

©2018 Mollox All Rights Reserved. Design and SEO by Internetreklama.bg