ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Kakvo Predstavlqva Dozirashta Pompa Za Miqlni Mashini 1

В професионалните кухни на ресторантите и хотелите, бързото и качествено обслужване е много важно за удовлетвореността на клиентите. Всеки един детайл е от значение – от вкуса на храната и приветливия персонал до чистите и блестящи съдове. Затова, все повече бизнеси избират да се доверят на професионалните миялни машини.

Те са не просто добра инвестиция, но и предлагат множество предимства като бърз цикъл на измиване, почистване в дълбочина, блестящи съдове и по-висока хигиена. Вече можете допълнително да автоматизирате процеса с дозираща помпа за миялни машини.

Колебаете се дали се нуждаете от дозираща помпа? В тази статия ние, от Молокс България, ще Ви запознаем с нейните особености и предимства.

Какво представлява и каква е нейната функция?

Миенето на ръка е не само незадоволително като резултат, но и не може да постигнете желаните резултати в професионална среда. От друга страна, при стандартните машини за измиване се очаква при всеки цикъл да зареждате нова доза препарат.

Това е не само неудобно, но и на много хора им е трудно да преценят каква е точната доза и често слагат на око. В някои случаи това може да бъде недостатъчно или прекалено много. Например – не може да очаквате, че малка доза би се справила със съдове, запълващи пълния капацитет на машината. И обратно – излишъкът не гарантира по-добро качество на измиване.

Дозиращата помпа е малка обемна система, която е проектирана специално за миялните машини. Нейната цел е да засмуче точна доза препарат за миене на съдове и да го насочи към потока вода. Целта е да се увеличи производителността на машината и ефективността на измиване, като в същото време се спести ненужен разход на препарат.

Тя обикновено е доста малка и се захранва или от малък електрически мотор, или от въздушен задвижващ механизъм. Управлява се или от външна система за управление, или по-често от вътрешен контролер на помпата. Неговата функция е да управлява дебита, функциите за изключване и включване, както и, ако има аларма, която да предупреждава за ниски нива на измиващия продукт.

Какво представлява дозираща помпа за миялни машини?

Какви са предимствата на дозираща помпа за миялни машини?

Както вече споменахме, правилното дозиране на препарата е един от най-големите проблеми в професионална среда. Това може да не представлява толкова голям проблем в домакинствата, но в ресторантите и хотелите може да е голям разход.

Дозиращата помпа автоматично дозира правилното количество миене и изплакване. Това гарантира, че препаратът се използва с оптимална ефективност, без прекомерна употреба или предозиране. Като резултат – миялните постигат по-добри резултати и съдовете са винаги блестящи и перфектно почистени.

Използването на автоматичен метод на дозиране освобождава Вашите служители от този ангажимент. Те ще се съсредоточат върху важните си задачи и по този начин спестяват време и усилия, правейки процеса по-удобен.

Този метод понижава драстично грешките. Автоматизацията намалява риска от прекомерно или недостатъчно дозиране на препарат. Това води до по-качествено измиване и удължава живота на миялната машина.

Правилното дозиране намалява и използването на препарата за измиване на съдовете. Това от своя страна снижава разходите за закупуването им и количеството отпадъци. Постига се икономия и се опазва околната среда.

Защо Ви препоръчваме дозатори за съдомиялни машини?

Бързо, лесно и удобно. Много е важно да знаете, че е необходимо различно количество препарат в зависимост от замърсяването на съдовете. Автоматичните помпи могат сами да дозират количеството детергент в зависимост от случая.

Нашата автоматична помпа гарантира не само правилната доза препарат, но и лесната му замяна в резервоара.

За съжаление, няма миялна машина, която да може да изсуши съдовете. Това се случва чрез промяна на топлината или в професионална среда – чрез полирането на съдовете. Ако те не са добре почистени, този процес може да се наруши и да останат петна по тях.

Следователно предимствата на автоматичната система са много. Затова ние, от Молокс България, сме винаги готови да Ви помогнем да създадете един по-ефективен и качествен работен процес.

Не се колебайте да се свържете с нас на телефон: +359 896 936 404. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат с професионален съвет и ще Ви обяснят особеностите на нашите дозиращи помпи за миялни машини.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.