ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Кои са трите най-големи проблема при почистване на банята?

Банята е незаменима част от всеки дом, хотел, ресторант и обществена сграда. В много обществени и търговски сгради като училища, болници и стадиони, тоалетните се считат за една от най-трудните за почистване и поддръжка зона. Мръсотията в тях не е просто нехигиенична, но и представлява опасност за здравето. И дори може да навреди на репутацията на бизнеса.

В тази статия ще Ви споделим кои са според нас са трите най-големи проблема при почистване на баните.

Една от най-често срещаните грешки е почистването на тоалетната е използването на същите парцали, мопове, стирки за почистване и на другите зони.

Може да Ви изглежда като ефективен начин за спестяване на пари, но повярвайте ни това не е така! Това е сигурен начин за разпространяване на бактериите и микробите от тоалетната в другите части на бизнеса или дома Ви.

Vutreshna

Втората голяма грешка е хаотичното почистване на различни зони в банята и тоалетната. Например да започнете с тоалетната чиния, а след това да се прехвърлите на фугите на плочките и накрая пак да се върнете на тоалетната чиния.

Без точно определен ред на почистване, Вие можете да пропуснете ключови зони, които се нуждаят от почистване.

Друга груба грешка е използването на почистващи препарати, които не са предназначени за тоалетна или баня. Повечето хора използват веро за миене на съдовете, почистване на пода и тоалетната. Но имайте в предвид, че всеки препарат си има специфично предназначение, където е най-ефективен.

Препоръчваме Ви да се доверите на професионалните почистващи препарати на Молокс за санитарни помещения. С тях ще почистите бързо и ще отстраните всички замърсявания с лекота

Свържете се с нас на телефон: 089 693 6404, ако имате нужда от помощ с избора на най-подходящия почистващ препарат за Вашия дом или бизнес.

  1. 09.01.2023

    Винаги започвам почистването на банята от мивката, след това тоалетната чиния и след това плочките и фугите. За всяка зона използвам различни препарати. Веднъж ми се случи да пожълтее шкафа под мивката точно заради неправилен препарат. След почистване и оставяне малко време на препаратите да подействай, измивам старателно с хладка вода.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.