ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

По-добра грижа за кухнята с MOLLOX

 
Едно от най-големите бизнес предизвикателства е да управлявате ресторант и да поддържате кухнята му чиста. И тук може да ни кажете: „Е какво толкова? Нима е толкова трудно да изчистите една кухня?”.
 
Колкото и да не Ви се вярва, отговорът ни би бил положителен. Защо ли? Постоянният човекопоток и приготвянето на множеството различни ястия, могат да предизвикат малък хаос. И така редовното почистване може да се окаже непосилно, дори да имате система за това.
 
Някои собственици се опитват да поддържат добрата хигиена, изготвяйки списъци с инструкции как да се поддържат работните зони чисти. Например някой дейности от почистването като забърсване на повърхностите трябва да се извършват по няколко пъти на ден, докато други по-рядко. Това се налага и заради затегнатите мерки на здравните власти за безопасност при приготвянето на храните.
 
Но как ще реагирате, ако Ви кажем, че има начин да бъдете сигурни в чистота на повърхностите?

Точно така! Професионалните почистващи препарати на MOLLOX са създадени с мисъл за натоварения кухненски процес. Фокусирали сме се на по-добрите резултати в почистването.
 
Затова и във формулата им е заложено да унищожават микробите и бактериите безкомпромисно. Резултатът е траен и ще продължи до следващото почистване. Независимо дали ще имате време да го направите на следващата сутрин преди да започне работния ден или след два дни.
 
Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси относно нашите професионални почистващи препарати. Продължете да следите нашия блог, защото скоро ще Ви разкрием няколко хитрини как да почистите по-бързо кухнята в ресторанта си.