ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Statiya Mollox 06

Поддържането на висока хигиена и  почистването на мръсните съдове е един от основните проблеми, които срещат собствените на хотели и ресторанти. Разнообразието от детергенти на пазара е толкова голямо, че е трудно да бъде взето най-доброто решение. Затова в тази статия ще поговорим още веднъж за професионалните съдомиялни и чашомиялни. Но този път фокуса ще бъде върху това какви почистващи препарати да изберем за тях. И как да постигнем оптимални резултати в измиването на мръсните съдове. Професионалните машини се отличават от тези за бита с това, че тяхната експлоатация е по-натоварена и с по-големи изисквания. Натоварения работен процес изисква използването на почистващи продукти, на които ще можете да разчитате на 100% по всяко време.

За съжаление не всеки собственик осъзнава, че идеалната чистота в кухнята започва от миялната машина. Избягвайки използването на специализирани препарат, се намаля експлоатационния период на уредите. А когато съдовете не са перфектно почистени, по повърхностите им лесно могат да се развиват бактерии и микроогранизми. Това на свой ред е предпоставка за развитие на зарази в цялото помещение.

Какво Ви препоръчваме?

Професионални препарати за миялни машини Молокс.

Ние залагаме не само на добрата хигиена, но и на безопасността и икономичността. С помощта на нашите почистващи препарати ще постигнете оптимални резултати при измиването на съдовете. Продуктите ни могат да се използват за всякакъв вид професионални съдомиялни и чашомиялни. Изплакват добре чиниите и отстраняват и най-упоритите петна като в същото време щадят машините.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви помогнали да вземете най-доброто решение за Вашия бизнес. При нужда от помощ с избора, свържете се с нас на телефон: +359 896 936 404

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.