ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Прах за пране или течен перилен препарат

Когато става въпрос за най-добрия перилен препарат, възможностите са безкрайни. На първо място – има значение дали става въпрос за професионална употреба или за бита. Може да Ви се иска да спестите малко от бюджета си, но ако имате професионална пералня, хотел, ресторант, спа център или предприятие в индустрията, качеството е от значение! 

Прах или течен препарат? Не бързайте да решавате! Правилният избор зависи от това какво търсите и как ще го използвате. В тази статия ние, от Молокс България, ще Ви помогнем да вземете най-доброто решение за Вашия бизнес. 

Кой вид детергент е подходящ за Вас?

Всички професионални препарати са създадени с мисълта, че ще трябва да могат да се справят с голямо количество замърсено пране. Тяхната формула е много по-силна от тази на детергентите за бита. По този начин производителите гарантират, че техните продукти  отговарят на нуждите на Вашия бизнес.

Въпреки това, различните видове имат своите предимства и недостатъци. Един прах за пране може да е идеален за нуждите на спа комплексите, но да не е подходящ за хотелите. 

Затова трябва да се съобразите с вида на водата, вида, количеството на прането и колко замърсено е то, когато избирате своя перилен препарат. 

Различните видове имат специална формула, създадена да отговаря на нуждите на бизнеса. И все пак един продукт може да е по-добър от друг за Вашите специфични нужди. Тук трябва да вземете предвид вида на прането и колко замърсено е то, вида на водата. 

Друг важен момент е да прочетете инструкциите на опаковката на препарата и да се придържате към тях, за да получите най-добрите резултати. 

Предимства на праха за пране:

  • Справя се страхотно с по-малко количество пране. 
  • Може да се справи с петна от кал и глина.
  • По-изгодна цена.

Недостатъци на праха за пране:

  • Често не се разтваря добре в студена вода.
  • Когато прането превишава капацитета на пералнята, може да има остатъци от праха върху прането или в пералнята. 

Предимства на течните препарати:

  • Справят се отлично с мазнини и мазни петна.
  • Лесно се разтваря при всякаква температура на водата.
  • Не остава по дрехите, когато прането превишава капацитета на пералнята.

Недостатъци на течните препарати:

  • Лесен за предозиране.
  • Правилно трябва да се изчисли дозировката съобразно прането, иначе резултатите може да не са отлични

Prah Za Prane Ili Techen Perilen Preparat 1

На какво друго да обърнете внимание?

Както прахообразните, така и течните перилни препарати могат да се справят с различни видове петна, но тяхната ефективност зависи от вида на замърсяването. Например някои прахове могат да имат мощни почистващи агенти, които да ги няма в течните и обратното. 

Затова задължително трябва да прочетете описанието на избрания продукт и инструкциите на производителя. Така ще се запознаете със специфичните му характеристики и ще можете да прецените дали е подходящ за Вашия бизнес. 

Например – много течни детергенти се справят перфектно с петната от мазнини и имат способността да ги разграждат от тъканите с лекота, без да ги увреждат. 

В много случаи, когато става въпрос за препаратите за бита, прахообразните са по-икономични в сравнение с течните. Но, когато говорим за професионална употреба, главни критерии са качеството на продуктите и тяхната ефективност. Затова ние, от Молокс България, ще Ви предложим съвършения баланс между качество, ефективност и цена. 

И в двата случая водата е основен елемент при прането. Например – течните се разтварят по-лесно, независимо от температурата. Това води до по-малка вероятност от натрупване на остатъци във Вашата пералня и дрехи. 

Друго предимство на нашите перилни препарати – грижат се и за Вашата перална машина!

Разгледайте нашите предложения в онлайн магазина ни и се свържете с нас още днес на телефон: +359 896 936 404.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.