ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Прах за пране на едро

 
С мисъл за добрите резултати, ние от Молокс предлагаме повече от десет години най-добрите професионални почистващи препарати. За това време успяхме да наложим високи стандарти за качество и да се утвърдим на пазара като надежден партньор на бизнеса в България.
 
Не веднъж разглеждахме нашите продукти и Ви доказвахме за неоспоримите им предимства пред обикновените препарати за дома. Затова в тази статия ще Ви представим нашите прахове за пране. Те са подходящи за всички обществени сгради като хотели, хостиси, къщи за настаняване на гости, перилни стопанства и производства.
 
Вече няма нужда да се чудите как да се отървете от упоритите замърсявания и неприятните миризми, останали по текстила. В нашият сайт ще откриете голяма гама прахообразни перилни препарати за премахване на всякакви видове петна. Могат да се използват за автоматични перални от 30 до 90 градуса, както и за ръчно пране на бяло и цветно пране. Създадени по специална формула, те са съобразени с постоянния човеко поток, които преминава през различните обществени сгради. Щадящи към тъканите и цветовете ще се запазят ярки за по-дълго време.
 
Освен това ние можем да Ви предложим нашите прахове и на едро! Ако сте търговец, които също държи на високото качество – професионалните прахове на Молокс са точно това, което търсите. Подарете на клиентите си най-доброто на пазара и дайте силен тласък на бизнеса си.
 
Разгледайте нашият онлайн магазин и се свържете с нас, за да ни поискате оферта.