ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Професионална грижа за колата

 
Затруднявате ли се с почистването на автомобила си? Ако поне веднъж сте имали проблеми с упоритите замърсявания, значи е време да смените препарата си! Забравете за обикновените почистващи средства и се доверете на Молокс. Защото ние сме специалисти в сферата на почистването и можем да Ви предложим най-добрата грижа за Вашата кола.
 
Доверете се на Молокс KL4.1. Това е препарат от ново поколение, които е специализиран за различните превозни средства. Няма значение дали искате да измиете автомобил, камион, мотор или кола. Резултатът винаги ще е един и същ – безупречен и бляскав!
 

Препаратът е подходящ както за употреба в автомивки, автомобилни салони и бензиностанции, така и за индивидуална употреба.
 
Формулата му е специално разработена да омекотява водата и да не позволява образуването на капки върху повърхността на колата. Освен това, за разлика от някой почистващи средства, нашият препарат е щадящ към боята, лайсните и кожата. Особено подходящ е за премахване на замърсявания като кал, сняг, прах, заради дълбочинното му действие.
 
Препоръчваме Ви за по-добри резултати винаги да прочитате етикета на препаратите и инструкциите на производителя. Ако решите да миете автомобила си без препарат, винаги използвайте мека гъба, а не твърди четки. По този начин няма да повредите боята или лаковото покритие.
 
Разгледайте нашият сайт и се убедете сами, че нашите препарати са перфектното  съчетание между качество и цена. Свържете се с нас на: 0896 936 404, ако имате въпроси или се нуждае от помощ.