ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Ако сте работили в сферата на ресторантьорството, вероятно знаете колко важна роля играе миялната машина в поддържането на нормалната му дейност. Големите вериги ресторанти, често работят с повече от една миялна машина, за да могат да отговорят на завишения интерес към техните услуги. Затова е изключително важно Вашата миялна машнина да работи безупречно по всяко време.
Много често ни се е случвало да ни задават въпроса каква е разликата между миялните машини изплозвани в домакинството и професионалните. Затова в тази статия ще Ви запознаем накратко с предимствата на професионалните миялни машини и защо е по-добре да ги изберете за своето заведение.
Съществена разлика между двата вида миялни машини е техния размер. Докато тези за домакинството се произвеждат съобразно дизайна и компактните размери, то професионалните залагат на ефективонстта. Те са по-големи с мисълта да могат да събират повече мръсни съдове.
Благодарение на това, професионалните машини могат да измиват за по-кратък период на време и с по-малко усилия посудата на заведението за хранене. Така те не само гарантират бързото обслужване на потока на хора, но и идеалното почистване и дезинфекциране на чиниите, чашите и приборите. Различните програми, с които разполагат също е още един плюс пред обикновените миялни. Множеството им функции могат да се използват съобразно замърсвянияа, което още веднъж би довело до икономии за бизнеса.
С това ще приключим тази статия. Ако Вашето заведение вече разполага с професионална миялна, разгледайте нашия сайт. В него ще откриете подходящи измивни продукти, специализирани за професионални машини.
Свържете се с нас на телефон: +359 896 936 404

©2018 Mollox All Rights Reserved. Design and SEO by Internetreklama.bg