ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Професионални почистващи препарати за Вашия офис
 
Чудите ли се как да поддържате чистота в офиса на компанията си? Разбира се, стандартите за почистване на офис сградите нямат нищо общо с тези на ресторантьорския бизнес. Но това не означава, че трябва да пренебрегнете добрата хигиената на работното място и да оставите пространството да тъне в хаос. Това само ще създаде предпоставки за лоша организация и създаване на лоша репутация на фирмата Ви.
 
Но ако искате работниците Ви да са доволни и да имат една прекрасна и релаксираща среда, в която да имат възможност да разгънат потенциала си, почистването на офиса е един от ключовите моменти за успеха. Независимо дали ще наемете Ваш служител или ще разчитате на външна фирма, не пренебрегвайте хигиената. Различните фирми за почистване имат свои стандарти на работа и се борят със замърсяванията по различен начин.  Но ако имате човек към фирмата, чиято отговорност е да почиства, то Ваше задължение е да му купувате подходящите почистващи препарати.
 
Много често среща грешка е, че собствениците на офиси се опитват да спестят пари и се доверяват на обикновените препарати за почистване на дома.  В предните статии Ви обяснихме за недостатъците им и предимствата на професионалните почистващи препарати.
 
Затова вместо да се повтаряме,  ще Ви предложим нашите 2 най-често закупувани препарата, подходящи за офиси:
 

  1. mollox. Streifenfrei – почистване и поддържане на стъклени повърхности, маси, бюра, монитори
  2. Fresh – серия (Orange, Berry, Lemon) – почистване и поддържане на подове с приятен и свеж аромат

 
Както сами можете да видите и двата продукта са подходящи за постоянно използване. Освен това можем да Ви предложим голяма гама почистващи препарати за миялни машини, дезинфекция, кухненска хигиена и други. Разгледайте нашия онлайн магазин и изберете най-доброто за Вашия бизнес!