ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Почистване на кухненски плотове, Mollox

Съдържание


Не всяка кухня се нуждае от ежедневно почистване и дезинфекция. Да почистите кухнята у дома не е същото предизвикателство, както да поддържате чистотата и хигиената на ресторант.

Особеност на заведенията е, че през тях преминават хиляди хора всеки ден. Мислите си, че можете да се справите? Помислете си отново за хаоса, приготвянето на хилядите различни ястия и още повечето замърсявания.

В тази статия няма да Ви убеждаваме колко трудно е да се почисти кухнята. Вместо това ще Ви дадем важен съвет за почистването на кухненските плотове и оборудване.

Как да почистим кухненските плотове и оборудване?

Най-важното в една кухня е да създадете добри условия за работа на служителите си. Целта Ви е не да се карате на готвачите, че нямат време да почистват през пет минути. Или да им давате дълги списъци с процедури за почистване, които са невъзможни за спазване, когато кухнята е натоварена.

Тайната за поддържане на добра хигиена е използване на професионални почистващи препарати.

Да, точно така! Забравете за идеята, че ще спестите много пари, когато използвате препарати за домашна употреба. Те са предвидени да отговарят на нуждите на домакинствата и не могат да отговорят на изискванията на бизнеса.

Съвети за перфектно почистване?

С професионални почистващи препарати почистването е бързо и лесно. Не е необходимо дълго търкане за премахване на засъхналата храна и мазнина. Достатъчно е само да нанесете и да оставите препарата няколко секунди, за да разгради замърсяванията, а след това просто да го забършете от повърхността.

Така кухненските плотове ще са винаги безупречно чисти, а Вашите клиенти доволни за бързото обслужване.

Звучи добре, нали?

Разгледайте нашите професионални почистващи препарати за кухни в онлайн магазина ни. Свържете се с нас на телефон: 0896 936 404 и ще Ви помогнем с консултация от наш сътрудник.

  1. 27.01.2023

    Всяка седмица почиствам обстойно кухненската част у дома. Задължително е, защото през ден готвим по няколко ястия. Съгласна съм с това, че с професионалните препарати се почиства по-бързо. Хубавото е, че са по-ефективни даже от някои препарати.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.