ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Profesionalno Pochistvane Podove 1

Подът – най-трудната зона за почистване не само в домакинството, но и на всеки ресторант и или хотел. Замърсяванията са ежедневие и това налага почистването им по поне веднъж на ден. А за бизнеса това означава допълнителна работа и усложняване на задълженията на служителите.

Затова в тази статия ще поговори за почистването на подовете. Защото е толкова сложно и какво трябва да направим, за да го опростим. И как професионалното почистване може да ни помогне да отговорим на високите изисквания на здравните власти.
За много хора терминът „професионално почистване” означава да наемат фирма, която е специализирана в областта на хигиената. Това е добър вариант, когато става въпрос за офис сгради, промишлени помещения, фасади на сгради и други. Но в ресторантите и заведенията за хранене, влизането на външни лица би затруднило работния процес. Затова, тук споменавайки професионално почистване имаме в предвид почистващите препарати, които се използват.

Предимствата на професионалното почистване са многобройни.

На първо място спестявате време на Вашите работници. Професионалните почистващи препарати за подове са създадени да могат да отговорят на нуждите на бизнеса. Те се справят бързо с упоритите петна, проникват в дълбочина и разграждат всички замърсявания.

Освен това професионалното почистване подпомага за създаването на една по-чиста работна среда.

Тук може би ще кажете: „За какво да харча толкова пари за професионални почистващи препарати, когато мога да взема обикновени?”.

 

Profesionalno Pochistvane Podove 2

 

За съжаление, малките трикове и хитрини, които използваме у дома за по-бързото почистване не биха свършили работа в професионална среда. Освен това, ресторантите имат завишени норми за поддържане на хигиена. Това на свои ред изключва използването на обикновените почистващи препарати и ни кара да се запитаме: „Ами сега какво?”.

Отговорът се явява в лицето на професионалните почистващи препарати за подове.

Ако едва сега навлизате в хотелиерския бизнес, Ви съветваме да не го мислете – доверете на професионалните почистващи препарати.

Ние от Mollox можем да Ви предложим – безупречно почистване и гарантирани резултати. Нашите препарати са създадени специално за нуждите на бизнеса. Препаратите проникват и в най-упоритите замърсявания и ги отстраняват. Но освен това оставят повърхността бляскава и защитена за по-дълго време.

Разгледайте нашите почистващи препарати и се уверете сами във високото им качество. Свържете се с нас на телефон: 0896 936 404, ако имате въпроси относно свойствата им.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.