ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Професионално почистване на подовете

Подът – най-трудната зона за почистване не само в домакинството, но и на всеки ресторант и или хотел. Замърсяванията са ежедневие и това налага почистването им по поне веднъж на ден. А за бизнеса това означава допълнителна работа и усложняване на задълженията на служителите.

Затова днес в тази статия ще поговорим още малко за почистването на подовете. Защото е толкова сложно и какво трябва да направим, за да го опростим. И да отговорим на високите изисквания на здравните власти.

За съжаление, малките трикове и хитрини, които използваме у дома за по-бързото почистване не биха свършили работа в професионална среда. Освен това, ресторантите имат завишени норми за поддържане на хигиена. Това на свои ред изключва използването на обикновените почистващи препарати и ни кара да се запитаме: „Ами сега какво?”.

 

Profesionalno Pochistvane Podove 2

 

Отговорът се явява в лицето на професионалните почистващи препарати за подове.

Ако едва сега навлизате в хотелиерския бизнес, Ви съветваме да не го мислете – доверете на професионалните почистващи препарати.

Ние от Mollox можем да Ви предложим – безупречно почистване и гарантирани резултати. Нашите препарати са създадени специално за нуждите на бизнеса. Препаратите проникват и в най-упоритите замърсявания и ги отстраняват. Но освен това оставят повърхността бляскава и защитена за по-дълго време.

Разгледайте нашите почистващи препарати и се уверете сами във високото им качество. Свържете се с нас на телефон: 0896 936 404, ако имате въпроси относно свойствата им.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

8 − 2 =

©2018 Mollox All Rights Reserved. Design and SEO by Internetreklama.bg