ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

04dab7953ce1822e1d327aada5f21a5e

Пролетта е идеалното време да освежите дома си! Но понякога е трудно да се разделите с любимите си вещи или никога да не сте участвали в пролетното почистване. Време е да вземете нещата в свои ръце и да се погрижите за пространството си.

Обърнете внимание, че тук не става въпрос за прибиране на ненужните дрехи и складирането им в килера или скриване на зимните обувки под леглото. В тази статия ние от Молокс България ще Ви дадем ТРИ съвета как да се справите по-бързо и лесно с пролетното почистване.

Откъде да започнете?

Последните проучвания на учените доказват, че неорганизираният дом увеличава нивото на стрес. Това сигнализира на мозъка Ви, че работата не е свършена. Освен това, вдишването на прах, съчетан със стрес, може да окаже голямо влияние и на здравето Ви.

Тъй като след Covid-19 все повече хора работят в домашния си офис, поддържането на спретнато пространство е по-важно от всякога. Нашият съвет е да се огледате и да помислите какво трябва да направите, за да въведете ред и да почистите. Направете си план, като отговорите на въпросите:

Обикновено това са най-замърсените места и е добре да започнете от тях. Добра идея е да си направите план и да си поставите конкретни задачи, към които да се придържате. Това ще Ви помогне да спестите време и усилия.

Depositphotos 51407125 Xl 2015

Какво Ви съветваме?

Открийте най-подходящите препарати в онлайн магазина на Молокс България. Свържете се с нас на телефон: +359 896 936 404 и ние ще помогнем с професионален съвет.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.