ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Професионално почистване през лятото - Молокс;

Съдържание


Обикновено пролетта е сезона на големите почиствания, а лятото е времето за почивка. Но докато ние се готвим за ваканцията, хотелите и ресторантите работят на пълни обороти. В тях поддържането на висока хигиена е изключително важно не само за гостите, но и заради опасността от разпространението на вируси и бактерии.

Kак да оптимизирате процеса на почистването във Вашето заведение за хранене или хотел?

Високите температури, влажността и големите дъждове правят почистването през лятото много трудоемка задача. А с яркото слънце, може да се види и носещият се във въздуха прах.

Прахът е особено неприятен както за гостите, така и за персонала. Може да предизвика алергични реакции да попречи на хората да се насладят на почивката си. Затова Ви съветваме – почиствайте го 2 пъти на ден.

Опасността от корона вирус все още НЕ е преминала. А струпването на големи тълпи хора на едно място, може да доведе до разпространение на различни вируси и бактерии.

Освен осигуряването на препоръчителната дистанция в ресторантите, трябва да дезинфекцирате внимателно след ставането на всеки гост. Това важи и за хотелите. Всичко, което се докосва често от гостите, трябва да бъде дезинфекцирано поне 1 път на всеки час.

Как да постигнем оптимална дезинфекция в хотел или заведение?

Използвайте професионални препарати за почистване и дезинфекция. В нашия магазин можете да отриете професионалните почистващи препарати на Mollox. Тяхната формула е съобразена с нуждите на големия бизнес. Затова можем да Ви гарантираме, че ще постигнете безупречно почистване и дезинфекция.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се нашите съвети да са Ви помогнали да направите почистването на Вашия бизнес по-бързо и ефективно.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.