ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

професионалните перилни препарати, Mollox

Съдържание


Вдъхновяваща почивка и незабравимо потребителско изживяване. Това беше основният фокус на хотелите преди пандемията с Covid-19. Днес, той се измести от предоставяне на разнообразни услуги към поддържане на безупречна хигиена и чистота.

Защо професионалните перилни препарати са най-добрият избор за хотелите и бизнеса?

Особеност на курортните комплекси е, че  в активния сезон през тях преминават множество хора всеки ден. Няма значение дали гостът е останал само един или няколко дни. След всеки посетител остават множество кърпи и спално бельо, които трябва да бъдат изпрани.

Разбира се, някои хотели използват външна пералня, но много от комплексите имат свои собствени помещения за пране. И тук изборът на перилни препарати е много важен за чистотата и дезинфекцията, особено в условията на Covid-19.

Защо се нуждаете от автоматични диспенсъри за дезинфекция на ръце?

За съжаление, все още има собственици за бизнеси, които не осъзнават сериозността на ситуацията и използват перилни препарати за бита. Това е голяма грешка, защото те не са предвидени да отговорят на високите изисквания за дезинфекция  прането на хотелите. Вместо това, се борят със замърсяванията и освежават тъканите.

Какви са основните препоръки за дезинфекция?

Препоръчваме да не рискувате със здравето на персонала и гостите си. Доверете се на професионалните перилни препарати на Молокс България. Тяхната формула е специално разработена, за да отговори на нуждите на хотели, болници и всеки бизнес, нуждаещ се от безупречна хигена.

Разгледайте нашите продукти в онлайн магазина ни или се свържете с нас на телефон: 0896 936 404, за да Ви помогнем с  професионален съвет.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.