ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Защо да заложим на професионалната хигиена?

Когато говорим за професионална хигиена, много хора се заблуждават, че става въпрос за наемането на професионална фирма за почистване.

Истината е, че в днешно време нашето ежедневие е изключително натоварено. Предразположено за пренасянето на различни болестотворни бактерии и микроорганизми. А нарастващата опасност от Covid-19 е още един риск за нашето здраве. Затова независимо дали сме собственици на малка фирма, голям хотелски комплекс или индустриален завод е важно да потърсим по-добри начини за почистване и дезинфекция.

Основната задача на професионалната хигиена е да опази общественото здраве по професионален начин.

Тук под професионална хигиена говорим за почистващи и дезинфекциращи препарати, които са изработени по специална формула. Те нямат нищо с препаратите, които се предлагат в търговската мрежа за почистване на домовете ни.

Препаратите за професионална хигиена са с много по-силна формула, за да могат да почистят в дълбочина и премахнат всички болестотворни бактерии и микроорганизми.

profesionalna higiena s Mollox Bulgaria
 

Защо да изберете професионална хигиена с Молокс България?

Нашите дезинфектанти и препарати са лесни за използване. Разработени са съобразно необходимостта на бизнеса и потребителите от ефективно почистване.

Подходящи са за големи повърхности и помещения. Могат да се прилагат върху всякакви повърхности.

Разгледайте нашите почистващи препарати в онлайн магазина ни. Свържете се с нас на телефон: 089 693 6404, ако имате въпроси относно приложението им.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

nineteen − 14 =

©2018 Mollox All Rights Reserved. Design and SEO by Internetreklama.bg