ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Glavna

Когато говорим за професионална хигиена, много хора се заблуждават, че става въпрос за наемането на професионална фирма за почистване.

Истината е, че в днешно време нашето ежедневие е изключително натоварено. Предразположено за пренасянето на различни болестотворни бактерии и микроорганизми. А нарастващата опасност от Covid-19 е още един риск за нашето здраве. Затова независимо дали сме собственици на малка фирма, голям хотелски комплекс или индустриален завод е важно да потърсим по-добри начини за почистване и дезинфекция.

Основната задача на професионалната хигиена е да опази общественото здраве по професионален начин.

Тук под професионална хигиена говорим за почистващи и дезинфекциращи препарати, които са изработени по специална формула. Те нямат нищо с препаратите, които се предлагат в търговската мрежа за почистване на домовете ни.

Препаратите за професионална хигиена са с много по-силна формула, за да могат да почистят в дълбочина и премахнат всички болестотворни бактерии и микроорганизми.

profesionalna higiena s Mollox Bulgaria
 

Защо да изберете професионална хигиена с Молокс България?

Нашите дезинфектанти и препарати са лесни за използване. Разработени са съобразно необходимостта на бизнеса и потребителите от ефективно почистване.

Подходящи са за големи повърхности и помещения. Могат да се прилагат върху всякакви повърхности.

Разгледайте нашите почистващи препарати в онлайн магазина ни. Свържете се с нас на телефон: 089 693 6404, ако имате въпроси относно приложението им.

 1. 15.02.2023

  За всяко работно или публично място е изключително важна правилната хигиена. За да подържаме чисто и дезинфекцирано е от значение и препаратите, които използваме. За нашия офис сме се доверили на професионалните препарати на Молокс.

 2. 15.03.2023

  Професионалната хигиена е от изключителна важност за здравето и благополучието на хората. Това е особено важно в места като работни места, заведения за обществено хранене, медицински и здравни центрове, както и други обществени места.

  В професионалната хигиена влизат редица процедури и методи, които гарантират най-високото качество на чистота и дезинфекция на местата, където работим или престойваме. В това число влизат редовна почистване и дезинфекция на мебели, подове, стени, оборудване, както и системи за отопление, вентилация и климатизация.

  Прилагането на професионална хигиена може да намали риска от различни заболявания и инфекции, като например грип, кожни заболявания, инфекции на ушите, вирусни и бактериални инфекции. Това може да намали броя на болничните отпуски и да увеличи продуктивността на работните места.

  Заложената на професионална хигиена може също така да подобри възприемането на клиентите за мястото, което посещават. Чистотата и подредеността на местата, както и наличието на средства за дезинфекция, може да увеличи доверието на клиентите и да им осигури по-добър опит при посещение на заведения за обществено хранене, медицински и здравни центрове, както и други обществени места.

  В заключение, професионалната хигиена е от съществено значение за здравето и благополучието на хората. Заложената на нея може да намали риска от различни заболявания и инфекции, да подобри продуктивността на работните места, както и да осигури по-добър опит за клиентите при посещение на обществени места.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.