ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Glavna

Когато говорим за професионална хигиена, много хора се заблуждават, че става въпрос за наемането на професионална фирма за почистване.

Истината е, че в днешно време нашето ежедневие е изключително натоварено. Предразположено за пренасянето на различни болестотворни бактерии и микроорганизми. А нарастващата опасност от Covid-19 е още един риск за нашето здраве. Затова независимо дали сме собственици на малка фирма, голям хотелски комплекс или индустриален завод е важно да потърсим по-добри начини за почистване и дезинфекция.

Основната задача на професионалната хигиена е да опази общественото здраве по професионален начин.

Тук под професионална хигиена говорим за почистващи и дезинфекциращи препарати, които са изработени по специална формула. Те нямат нищо с препаратите, които се предлагат в търговската мрежа за почистване на домовете ни.

Препаратите за професионална хигиена са с много по-силна формула, за да могат да почистят в дълбочина и премахнат всички болестотворни бактерии и микроорганизми.

profesionalna higiena s Mollox Bulgaria
 

Защо да изберете професионална хигиена с Молокс България?

Нашите дезинфектанти и препарати са лесни за използване. Разработени са съобразно необходимостта на бизнеса и потребителите от ефективно почистване.

Подходящи са за големи повърхности и помещения. Могат да се прилагат върху всякакви повърхности.

Разгледайте нашите почистващи препарати в онлайн магазина ни. Свържете се с нас на телефон: 089 693 6404, ако имате въпроси относно приложението им.

  1. 15.02.2023

    За всяко работно или публично място е изключително важна правилната хигиена. За да подържаме чисто и дезинфекцирано е от значение и препаратите, които използваме. За нашия офис сме се доверили на професионалните препарати на Молокс.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.

    Запитване За Продукт


    Продукт: