ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС »

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА:
+359 896 936 404

Защо се нуждаете от автоматични диспенсъри за дезинфекция на ръце?

Съдържание


През изминалата година, пандемията с Covid-19 промени изцяло нашето ежедневие и начин на живот. Тя влезе не само в домовете ни, но и на работа, поставяйки много бизнеси в неизгодно положение. Наред с това се наложи да осъзнаем, че няма нищо по-ценно от здравето. И с това фокуса се измести върху осигуряването на средства за дезинфекция и хигиена.

В тази статия ще Ви представим нашите автоматични диспенсъри за дезинфекция на ръце като добро решение за осигуряване на нашата безопасност.

Кои са основните предимства на автоматичните диспенъсри?

Едно от най-големите предимства на автоматичните диспенсъри е, че те са безконтактни. С това се слага край на разнасянето на бактерии и вируси от постоянното пипане и натискане на помпичките на дезинфектантите.

Освен това, автоматичните диспенсъри за дезинфектанти за ръце са по-лесно забележими за разлика на традиционните. При влизане стоят точно до входа и клиентите Ви няма нужда да се отглеждат къде е поставена бутилката с дезинфектант.

Те са по-добри от традиционните и, защото дезинфектанта се дозира автоматично. Не е нужно да се упражнява физически натиск върху дозатора. С поставянето на ръцете си под дюзата, тя осигурява точното количество за дезинфекциране на двете ръце.

Какво не знаете за течните перилни препарати?

Автоматичен или ръчен диспенсър?

За разлика от автоматичните, при ръчните често се освобождава по-голямо или малко количество. А това води до загуба на препарат, но и много хора се отказват от това да го ползват.

Още едно предимство е, че са и по-лесни за почистване, дезинфекция и зареждане.  Това ги прави по-удобни и добра инвестиция за обекти като офиси, молове, малки и големи магазини.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се информацията да Ви е била от полза. Ако и Вие искате да осигурите най-добрата защита на работното място, свържете се с нас на телефон: 0896 936 404.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.